Post by renofernewlran on Feb 15, 2022 12:02:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Auto Brawl Chess IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox qiymətli daşları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ Auto Brawl Chess 2022 version ▞▞▞
Bir növ uyğunsuzluqlara dözməlisən. Bəzən hər matçda səhv edirsən və bir neçə həftə irəliləmək qabiliyyətini itirirsən. Bəzən bu mənim sevimli oyunum olur. Ancaq bir şey səhv olanda, SƏHV olur.
Zəhmli kiçik avtomatik döyüşçü. Yeganə problem odur ki, o, daim çökür, o qədər ki, silməli oldum. Başqa bir oyunçunun dediyi kimi, bu, klaster sehrinin vizuallığına görədir. Mənim telefonum o qədər də köhnə deyil... Aşağı-res/no-res hərf seçimi edə bilərsinizmi?
saxta reklamlarla başqa bir saxta oyun. şəkillərin heç biri oyunun əslində nə olduğunu göstərmir. bu bir növ döyüş şahmat oyunudur.
Hədiyyə kodu pls
Bundan sonra daha intensiv oyunları idarə edən yaxşı telefonum olmasına baxmayaraq, oyunun hər 2-ci oyunda qəzaya uğraması olmasaydı, 5 ulduz olardı. Server bağlantısı zəif olduğu kimi, bağlantılar tez-tez baş verir və proqram qəzaları və ya əlaqə kəsildikdən sonra yenidən qoşulduqda bəzən nasazlıqlar yaranır. Oyun düzgün işlədikdə, cəhənnəm kimi əyləncəlidir və əşyalar almaq üçün daimi pop-uplar istisna olmaqla, 5 ulduza layiqdir. Server əlaqələri və tətbiq sabitliyi üzərində işləyin və burada qalib oldunuz.
Auto Brawl Chess Стратегически bkdg
Əzilmənin təcəssümü. Artıq bir neçə həftədir ki, oynayıram və hiss edirəm ki, bütün bunları edirəm. “Nə mənası var?” kimi hiss etməyə başlayır. Mən 1-ci səviyyəli cəngavərəm və oradan yuxarı qalxa bilmirəm. Günlərdir çalışırıq. Mən hətta o rütbəmi itirdim və bir neçə dəfə lombard kimi geri qayıtdım. Oyun donur və mütəmadi olaraq üstümə çırpılır (mənim rütbəmi daha da aşağı salan matçları uduzmağıma səbəb olur), bu da əsəbiləşir. Bunlardan başqa mənim xoşuma gələn şeylər. Matçları qazandığınız müddətdə çoxlu qiymətli daşlar və sikkələr əldə edirsiniz.
Çox iş lazımdır! Əsas məsələ odur ki, müəyyən çempionların onları toxunulmaz edən qabiliyyəti var, lakin onlar hələ də yüklərini qururlar ki, qabiliyyət bitən kimi yenidən işə başlayır!
Soooo...... oyunun qəzası .... bəli, həqiqətən bu problemi həll etmək lazımdır. Oyun qəzası olmasaydı, mən bu oyuna aşiq olardım. Mən tabda oynayıram. Mükəmməl əlaqəm var, amma yenə də çökür. Bəlkə də bu yeni yeniləmə bunu düzəldəcək. Qalan hər şey 👍. Artıq qəza baş verənə qədər sizə üç başlanğıc verəcək. təşəkkürlər.
Oynanış unikal və əyləncəlidir, lakin çoxlu nasazlıqlar var ki, mən növbəti matçdan əvvəl personajları oyun sahəsinə köçürə bilmədim və ya bir neçə dəfə matçı yükləmək istəyərkən və birdən hər şeyi itirdiyimi söyləyəcək, 6-cı yer və mən heç kiminlə belə oynamamışam. Qaçırmalı olduğum bir çox reklam, üstəlik səhvlər məni silməyə məcbur etdi, lakin işlədiyi zaman əyləncəli bir oyun idi.
Oyunu bəyənirəm, amma çökmək ağrıdır. Əgər qəzanı düzəldə bilsəniz, mən bunu 5 ulduza qoyardım! Mən onu 1 ulduz qaldırdım, amma yenə də matçda bir dəfə səhvlər alıram, lakin bu son döyüş olmadığı müddətcə yenə də matçlara qayıda bilərsiniz!
Siz ciddi şəkildə səyahətə daha çox mərhələ əlavə etməlisiniz, bunlar artıq və ya bu yeniləmə ilə edilməli idi. Həmçinin, bunu etməsəniz, əlavə mükafatlar üçün ona pul xərcləməmizi istəyən pop-up reklamı silin, çünki bu, mövcud olmayan bir şey üçün israf olacaq.
Sadə əyləncəli oyun kimi görünən reklamlar kimi deyil. Ekranda çox şey var, bura klikləyin, ora klikləyin, hər yerə klikləyin, bu gücü artırın, bunu məşq edin, bu kilidi açın ki, oh.. çox sadə bir oyun ola biləcək şey üçün çox mürəkkəbdir.
Əyləncəli janrda zəif cəhd. Sürətli matçlar əla fikirdir. Əyləncənin dayandığı yer budur. Oyunun dərinliyi çox azdır. Mənə elə gəlir ki, kassaya oyunun qalan hissəsinin birləşməsi ilə müqayisədə daha çox diqqət yetirildi. Personajların avadanlıqları var və özləri təkmilləşdirilə bilər. Bunun hara gedəcəyini təxmin edə bilərsiniz. Təkmilləşdirməyə davam edin. Xərcləməyə davam edin. Beləliklə, siz irəliləyirsiniz və öz növbəsində daha çox matç qazanırsınız. Bu, bir oyunun skeleti kimi hiss olunur, həzzdən çox cibimlə maraqlanır.
A10e-də oynayıram. Qalib gələnə qədər işləyir. Təsadüfi olaraq ilk 3 yerdə olanda hər bir reytinqli matç sözün həqiqi mənasında proqramı bağlayacaq. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Tətbiqə klikləyə bildiyimə görə şadam və o, yenidən matça açılır və bunu tez etsəm də, matç demək olar ki, bitdi.
Bu yaxşı oyundur, lakin onlayn oynayarkən və ya səyahət oynayarkən çökməyə davam edir və indi yeniləmə var deyir, amma mən play store-a daxil olanda quraşdırmaq üçün yeniləmə yoxdur. Ona görə də indi oyunu oynaya bilmirəm. Bu problemlər həll olunarsa, 5 ulduz verəcəkdir
Oyunu oynayırdım, dedim ki, baxım üçün sıradan çıxacaq. O, yenilənməyəcək, yeniləmənin olduğunu göstərmir, lakin oyunu işə saldığım zaman o, məni yeniləməyə yönəldir, mənim yeganə variantım silmək və açmaqdır. Sildim və yenidən quraşdırdım, amma yenə də eyni mesajı alıram. Sadəcə 2 saat oynamaq lazımdır. Bəli.
Çox əyləndiyim əla oyun, amma bir az çox acgözlük etdiyim üçün xal itirir. 2 dollardan 100 dollara qədər ala biləcəyiniz onlarla gündəlik/həftəlik/aylıq paketlər. Bütün bunlar səthi görünür, çünki qəhrəmanları düzəltmək və hazırlamaq faktiki döyüşdə çox iş görmür. Mövsüm ötürmələrini hər mövsüm yenidən almalısınız ki, sağlam olandan çox oynasanız, sizə yeni bir lider aça bilər. Bu, hələ də əyləncəli konsepsiya ilə yaxşı bir oyundur, lakin bütün səthi ödəniş divarını itirə və 5 ulduz ola bilər.
Ən son yeniləmə heç nə etmədi! Oyun hələ də çökür. Əsas ekranda mağazaya, qəhrəmanlara və s. hər hansı birinə daxil olmaq üçün tez-tez 2 klik lazımdır. Döyüş zamanı, tez-tez qəhrəmanınızı seçdiyiniz zaman statistika səhifəsi və satış düyməsi görünmür. Başqa bir qəhrəman seçib yenidən geri qayıtmalısınız. Dəyirmi bitdikdən sonra avatarınız səs-küy ilə vaxt itirir və yeni qəhrəman ekranı görünməzdən əvvəl 3-4 saniyə itirirsiniz. Rəqibi məğlub edəndə bəzən xalları düşmür. Eyni rəqibləri təkrarlayır. $$$ israfı
yaxşıdı
Bu, yaxşı oyundur, lakin matçın ortasında donur. Yenidən daxil olanda matçı tərk etdiyim barədə mesaj alıram. Hə, oyun dondu. Mən də artıq bir neçə saatdır ki, daxil ola bilmirəm. Silinmiş, yenidən quraşdırılmışdır. heç nə. Sadəcə orada oturur.
Maraqlı oyundur. Baxmayaraq ki, mən deyərdim ki, bu, əfsanələr liqası TFT oyunundan daha çox qazanır. Hansı ki, bu, əsasən surətidir. Ümumiyyətlə, mənim az oynadığım şey olduqca layiqli oyun qrafikası və məzmunu idi. Amma eyni oyunun ikisini oynaya bilmirəm. Bağışlayın
Çox axmaq şans. Mən kilidini açmadığım qəhrəmanları əldə etməyə davam edirəm, ona görə də təbii ki, onların çox aşağı statistik göstəriciləri var. Mən 20 raund məğlubiyyətsiz qala bilərəm, ya da daim uduzub sonuncu yerə çıxa bilərəm. Həmçinin, bu Play Store siyahısındakı şəkillər real oyuna uyğun gəlmir.
Əyləncəli oyun, lakin bəzi işlərdən istifadə edə bilər. Oyun bəzən döyüş zamanı çökür və sanki təslim olmuş kimi sizi buna görə cəzalandıracaq. Təslim olmaq üçün cəzanın olmaması lazım olduğunu söyləməmək, insanların oyunları tərk etmələrini dayandırmaq üçün əla bir yoldur. Məncə, sadəcə, qəzaya baxmaq lazımdır.
Əyləncəli oyun, lakin hər döyüşün sonuna yaxınlaşdığınız zaman gecikir və çökür. Tamamilə çökür və sonra döyüşü itirirsiniz. Personajlar sərin, oyun yaxşı görünür. Qazandığınız zaman yaxşı mükafatlar alırsınız ƏGƏR o qəzaya uğramaz.
Auto Brawl Chess Stratégie efmz
Reklam oyunun necə olduğu ilə heç bir şeyə uyğun gəlmir. Oyundan zövq alıram amma reklam səhvdir.
Əyləncəli oyundur, lakin mən daim reytinqli matçlardan istifadə edirəm və bu, həm də matçın sonunda işə salındığınız zaman qazandığınız mükafatlara qənaət etmir.
Qəhrəmanları siyahımdan silə bilməməyimə nifrət edirəm, nə qədər çox Qəhrəman varsa, döyüşdə onları yüksəltmək bir o qədər çətindir, çünki onlar tez-tez görünmürlər. Bu, çoxlu Qəhrəmanların tələsidir. Və zəif olanlardan xilas ola bilməzsən.
Mən bütövlükdə oyundan həzz alıram, amma görünür ki, mənim üçün çox uğursuz olur. Mən bunun üçün alış-veriş etdim və alışı tamamlayandan sonra qəzaya uğradı. Xoşbəxtlikdən ödədiyimi hələ də aldım. Bununla belə, hər dəfə sıralanmış matçlarda müəyyən sayda raund əldə edəndə o, həmçinin qəzaya uğrayır. subay. Vaxt. Matçın üstünlüyü ələ keçirəcəm və sonra o, qəzaya uğrayacaq, ona görə də əldə edəcəyim kimi birinci, hətta qalan oyunçuların sonuncusu əvəzinə sonuncu yer zəfərini alıram.
Bütün qrafiklər qaydasındadır, lakin oyun daim sizi nəyisə “almaq” üçün öz mağazasına sövq edəndə hədsiz dərəcədə bezdirici olur. Düşünün ki, məhsulu itələmək üçün çox çalışırsınız. Məsələ ondadır ki, əgər mən həqiqətən bir şey almaq istəsəm, mağazaya girib əl ilə edərdim. Məcbur olmaq, məndən qırmızı qəpik almamışdan əvvəl məni daha da silmək istəyi yaradır. Mən inkişaf etdiriciləri dəstəkləməyə meylli oluram, lakin onlar oyunda satınalmalarını mənim üzərimə itələdikdə yox, sadəcə onu silirəm. Müdaxilə edən reklamlar kimi bezdiricidir.
Bundan çəkinin. Son yeniləməyə qədər əyləncəli idi. onlar hər şeyi sinirləndirdilər və mən hər şeyi nəzərdə tuturam, ona görə də çox pul xərcləməlisən. Mən kifayət qədər dollar xərcləmişəm və simvollarımın çoxu indi yararsızdır. Məsələn, siz sadəcə 70%-dən çox nerf əldə etmək üçün 50usd qəhrəman aldınız. Konstruktiv təklifim o yeniləməni geri götürməkdir. Siz sadəcə insanları aldadırsınız. Siz indicə aldığımız məhsullarda mənfi əsaslı dəyişikliklər etdiniz. Əgər mənim çempionum indiki gücə malik olsaydı, mən onu almaqdan belə çəkinməzdim, ona görə də sən oğurladın
Dediyindən tamam fərqli oyun Reklama baxıb o oyunu oynamaq istəmisinizsə bu tam yalandır, fərqli, tamam yalan reklamdır
Şorba
Oyunu ilk dəfə yükləyəndə o, qanuni idi, mən bundan həzz aldım. Reytinqli matçlar nöqtəsinə çatdıqdan sonra oyun geridə qalır və matçın yarısında çökəcək. Nəticədə matçı itki kimi qəbul edirsiniz. Bu məsələ çılğın və qəbuledilməzdir. Mən bir neçə reytinqli matçda qalib gəldim ki, onları məğlub hesab etsinlər, çünki bu, məni qalib elan etdikdən sonra uyğunlaşan oyun qəzaya uğradı. Problem həll olunana qədər bu oyunu yükləməyi və ya oynamağı tövsiyə etməzdim.
Hər dəfə reytinqdə son 2 rəqibə düşsəm, oyun donub qalacaq, məni təpiklə vur və geri qayıdanda matçı tərk etməyin məğlubiyyət olduğunu bildirir, 11 qələbə seriyasında idim, çünki heç bir mükafat və ya mükafat almırsan vaxt itkisi kimi. Zəhmət olmasa bu problemi həll edin. Bundan başqa, oyun əyləncəlidir, böyük potensiala sahib ola bilər, bəlkə də klan klan müharibələri və söhbət funksiyası əlavə edə bilər. Günün uğurlu keçsin.
Fırıldaq, Oyun Cazibəsi. Bu oyun şəkli və faktiki məzmunu çox fərqlidir. Onu ilk dəfə yüklədiyiniz zaman maraqlı oyun kimi görünən oyuna yerləşdirirsiniz, lakin sonra sizi tamamilə fərqli bir şeyə atır... Eyni qəhrəman kart oyunu planının başqa bir yenidən dərisi. Çox qarışıqdır və mən Google play-in niyə fırıldaqçı oyun marketinqinə görə təhqir edildiyini görməyə davam edirəm... Bu, yalnız bu səbəbdən silinməlidir... Yalan marketinq. Oyun Şəkildəki kimi deyil.
Deyəsən, sizin etdiyiniz tək şey saxta reklam və mövcud olmayan bir şeyin şəkilləri ilə oyunun bölməsi haqqında saxtakarlıq etməkdir. Qeyri-qanuni olmaqdan çətinliklə yayınan başqa bir saxta reklam. Bu yaradıcının heç bir şeyi ilə narahat olmayın.
Oyunda hər dəfə baxış dəyişdirəndə reklamı silməli olmağım həqiqətən zəhlətökən və məyusedicidir. Açığı, mən onu almaq istəmirəm, yoxsa alardım. Almaq istəsəm hara müraciət edəcəyimi də bilirəm. Mən oyundan həzz alıram, lakin missiyaları başa çatdırmaq üçün bu 10 dəfə və ya daha çoxunu 5 dəqiqə ərzində təmizləməli olduğum üçün oynamaq istəmədiyim nöqtəyə çatır. Zəhmət olmasa bunu dəyişdirin!! 24 saat üçün gizlət düyməsini və ya başqa bir şey yaradın. Çox sağ ol!!
Super Stylist Fashion Makeover Role Playing iyve
Əyləncəli amma sssllllloooooowwww ödəniş etməyincə səviyyəni yüksəltmək. Oyun üyüdülməklə oynana bilər, lakin çox yavaşdır, lakin səviyyəni yüksəltmək üçün lazım olan bütün qızıl və xarakter kartları üçün ödəyə bilərsiniz. Oyun təsadüfi olaraq əlaqəni itirəcək və sizi matçlardan kənarlaşdıracaq.
Şübhəsiz ki, əla oyundur, bu, stratejidir və oynamaq üçün əladır, buna baxmayaraq, onu 3 ulduzla qiymətləndirməyimin səbəbi, oyunun və oyunun əslində necə göründüyünü monetizasiya etməsi və dostumun təxminən 90 səviyyəsində vurduğu ödəniş divarını aradan qaldırmasıdır.
Davamlı işləsəydi, möhkəm oyun olardı. Dövr boyu onun neçə dəfə əlaqəni kəsdiyini sizə deyə bilmərəm (oynadığım başqa oyunla bağlı problemim yoxdur) və bir çox dəfə 1-ci və 2-cilər arasında mübarizədə bir oyunda 15m+ sərf etmişəm. bu qəza və mən sadəcə qoymaq bütün vaxt üçün sözün heç bir şey almaq. Bundan başqa (buna görə də mən oynamağı dayandıracağam), 1-ci raundda tez-tez dəhşətli seçimlərlə üzləşdiyiniz üçün qalib gəlsəniz də, uduzsanız da, onlar 2-ci raund üçün hamıya eyni şeyi verməlidirlər.
Hər dəfə yüklədiyiniz zaman daralmanızı başa çatdırmaq üçün "son bir döyüşü" bitirmək məcburiyyətindəsiniz. Siz əsasən Səyahət rejimini edə bilməzsiniz ki, tapdığım yeganə rejim sıralanmış rejimdir.
Oyun yükləməyin. Çox aldadıcı və oyun mağazasında göstərilənlərlə eyni oyun deyil. Bu oyunda qalib gəlmək üçün başqa bir ödənişdir.
Bu unikal mexanika və cəlbedici oyun ilə əyləncəli f2p oyunudur. Ancaq gecikmə səbəbindən onu demək olar ki, oynanılmaz hesab edirəm. Hətta bütün digər tətbiqlərim qapalı olsa da, fon tapşırıqları təmizlənsə belə, meydanda altı və ya daha çox qəhrəmanım olduqda oyun yavaşlayır və tez-tez döyüşün ortasında qəzaya uğrayır, bu da mənə matçlar bahasına başa gəlir. Mən bu oyundan həzz alıram, lakin gecikmə problemləri onu oynana bilən şəkildə həll etməsə, yəqin ki, onu bir daha götürməyəcəm.
Bu əyləncəli oyundur və tətbiqdaxili alışlar istisna olmaqla, heç bir reklamı yoxdur. Mən bu oyuna beş ulduz verərdim, amma problem ondadır ki, döyüş zamanı donacaq və donma getdikcə daha tez-tez baş verir, nəticədə matçı tərk etdiyim üçün cəzalandırılıram.
Şəkillər tam yalandır! Oyun ümumiyyətlə deyilmi Bu olduqca əyləncəli bir oyundur, baxmayaraq ki, mexanika üçün cüzi öyrənmə əyrisi var. Bu oyuna pul xərcləməyi planlaşdırırsınızsa, pulunuza qənaət edin. Əgər əsmək üçün qeyri-məhdud miqdarda pulunuz yoxdursa, buna dəyməz. Qəhrəmanlarınızı təkmilləşdirmək üçün pul xərcləməyin sizə kömək edəcəyini düşünürsünüz, lakin oyun sizi yalnız daha yaxşı hazırlanmış oyunçulara qarşı qoyur. Bu, sadəcə güclənmək üçün daha çox pul xərcləməli olduğunuzu düşünməyə vadar edir ki, bu da nəticə vermir.