Post by seararenpayprom on Feb 8, 2022 6:10:39 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jewel Blast : Temple IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ več žetonov hack ▞▞▞
▞▞▞ Jewel Blast : Temple 2022 version ▞▞▞
Dobra igra, ki jo je uničila ena najbolj nadležnih oglasnih shem, kar sem jih videl. Navajen sem se ukvarjati z oglasi v teh igrah, vendar je ta primerljivo slaba.
Igra je odlična, dokler ne presežete stopnje 900. Nato se za kratek čas dobro igra, nato postane izjemno počasna. Premik lahko traja nekaj minut, če se sploh zgodi.
Uživam v igri, vendar bonusi, ki sem jih prejemal na začetku, so prenehali delovati. Večinoma nisem imel nič proti temu, da bi gledal oglase, zdaj pa to niti ni več opcija.
Tako kul. Ko enkrat razumete orodja, je dejansko BOLJŠE kot Toon Blast! Ni tako zahteven PRITISK ... samo ZABAVNO ZABAVNO ZABAVNO! Moj novi favorit!🤗❣👍
Obožujem to igro, ki je zahtevna in zabavna za igranje!!! Edina stvar, ki bi jo spremenil, je preveč dodatkov vsakič, ko ga odprem, samodejno gre na dodatek, če se s tem strinjate, ga zelo priporočam
To je zelo dobra igra. Namestil sem ga pred eno uro in sem že v dungeon 6 stopnji 60. Ni oglasov = ni motenj. Ta igra je zelo obetavna, če piše, da je sproščujoča 😂😂
gumb za oglase ne deluje in nikoli več ne deluje, ta igra nima smisla brez oglasov n predmetov vse moje druge igre n stvari delujejo to je na tvoji strani in ne na mojem, ko je bil posodobljen, je prenehal delovati in uničil aplikacijo, zdaj pa zamrzne in zrušitve in oglasi še vedno ne delujejo, ne morete premagati nobene ravni nad 600 brez kovancev ali predmeta, to je samo grozno, odstranjeno sem naredil
To je prijetna sestavljanka, ki ubija čas. Všeč mi je, kako vsako stopnjo dodajo nekaj novega, da ne bi bilo preveč odveč ali ponavljajoče.
Pozdravljeni, razvijalci, upam, da ste v redu Igra je zabavna, vendar niste prepričani, zakaj obstajajo oglasi za zmenke z dekletom, ki pleše in nato pokaže jezik, ki oblizuje prste. Nisem bil prepričan, ali sem se prijavil na ocenjeno igro R, saj obstajajo otroci, ki igrajo to igro, ki ne bi smeli videti takšnih oglasov. Mislim, da je oglas Clindate. V redu sem z oglasi, samo ne z vulgarnimi neprimernimi oglasi. Hvala vam,
To je sproščujoča igra. Dal sem 4 zvezdice, ker ne najdem svojih skupnih točk. Fiksno pomeni dodatno zvezdico.
Sama igra ni slaba....nekako brezumna, ni pa grozna. Zaradi oglasov je skoraj nemogoče igrati.
ujemajoče se uganke s kvadratki dragih kamnov, kot mnoge druge, vendar s cel kup več oglasov. Predvidevam, da v tej različici igre gledam približno 4x več oglasov kot pri drugih igrah iste vrste. Dodan odgovor: Cenim komentarje razvijalcev. Upam, da bom to videl.
veliko nivojev, enostavno sproščujoče igranje. oglasi so nujno zlo, tako da ni pritožb. samo govedina je s tem, kako hitro se kovanci porabijo, res? 500 za nadaljevanje igre? prepolovi to in svojo oceno bi spremenil v vse pozitivne.
쥬얼 블라스트® : 템플 퍼즐 vvge
Prešli ste mejnik na ravni 1000 in niste prejeli kreditnih točk za izkušnje. Zelo razočaranje!
Jewel Blast : Temple Hádanky aen
oglasi me ne motijo. na nekaterih nivojih je zelo zahtevno. Nekaj iger sem obtičalo.
Odličen ubijalec časa s spodobno grafiko. Ima veliko oglasov, a vseeno dobra igra. Želim si, da bi obstajal način za ogled enega celotnega oglasa in nato eno uro brez oglasov.
Power Rangers: Legacy Wars Akční nyj
Odlični oglasi za igre me obnorejo !!!
Igranje iger je zabavno. Grafika je omejena. Preveč oglasov.
Preveč oglasov Zdaj, ko končam raven, se zatakne pri vrtečem se kolesu, ki poskuša naložiti pokvarjen oglas. Moram na silo ustaviti igro. Predal sem se.
Vredno časa in truda za prenos. Res zabavna igra in igra, ki nima milijona oglasov. Verjetno ena najboljših iger danes.
Sovražim, da ne morem igrati niti prve igre na dan brez dodatka. Naveličana sem toliko oglasov. Samo neumna misel. Mogoče nas vse želijo odstraniti s telefonov.
Zabavna igra bi bila boljša, če bi prenehala zmrzovati. Oglasi so v tej igri pokvarjeni. To je frustrirajoče.
쥬얼 블라스트® : 템플 퍼즐 vvge
Plačano brez oglasov, vendar se je še vedno končalo z oglasi na dnu zaslona, ki pokrivajo povečanja. Počutim se, kot da sem bil prevaran. Užival sem v igri, dokler je nisem plačal.
všeč ta igra cel kup. edini padec so ponavljajoče se ikone in premalo različnih načinov izzivanja
Ko dokončate stopnjo 3-krat zapored, ne da bi opravili misijo, vam ne dovoljuje, da prejmete 3 zvezdice, tako da lahko zahtevate nagrado in nadaljujete. Obtičal sem na stopnji 8xx in sem opravil VELIKO krat zapored, ne da bi opravil misijo, in to me ohranja pri 1 zvezdici. Tako frustrirajoče.
Jewel Blast : Temple Hádanky aen
Všeč mi je....ampak oglasi so neizprosni. Odrežite jih za 50 % in razmislil bi o oceni s 5 zvezdicami.
Zabavna igra, za kratek čas. Ko pa preidete skozi faze približno na polovico, se število oglasov tako poveča, da aplikacije skoraj ni mogoče igrati.
Odlična igra! Škoda, da je toliko oglasov! Skrijejo grafiko in resnično obremenjujejo zaslon. Oglasi uničijo sicer zabavno igro.
Igra je zabavna, vendar sta minila že 2 dni in še vedno ne morem dokončati svojih dnevnih misij, ker ne morem dobiti kovancev. Ne dovoli mi, da ga dobim. Gledati moram 4 dodatke, da dobim 400 kovancev za dokončanje svoje dnevne misije. Ne morem zbirati kovancev. Zdaj mi igra kar zmrzuje. To je frustrirajoče. Ali lahko kdo prosim razišče ta problem.
Igra mi je všeč, a vrste oglasov, ki se prikazujejo, SOVRAŽIM. Oglas Wish vsebuje provokativne slike, ki jih ne želim videti znova in znova.
Ko prideš na določeno raven, je skoraj nemogoče iti dlje. To je frustrirajuće .... nočem več igrati. Sem na nivoju 1300...in preveč oglasov!!! Ne morem uživati v igranju za oglase😣
Igra se je dobro začela. 1 oglas na vsaki 2 ravni, nato je šel na 2 oglasa na vsaki ravni. Adijo
V bistvu zabavna igra, a oglasi postajajo daljši in daljši, bolj ko igrate. Prav tako se zdi, da igra ne daje naključnih barvnih draguljev. Zdi se, da spuščajo barve, ki blokirajo nova povečanja. Nekatere plošče je treba za zmago igrati večkrat.