Post by seararenpayprom on Feb 8, 2022 6:07:29 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами генератор монети ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
Много добавки, но ми харесва
Това е подобно на "Stumble guys", с изключение на това, че има твърде много грешки. Контролерът е толкова труден за управление, че се премества на други места, когато явно искате да отидете на другото място. Има добавки на всеки няколко секунди, знам, че искате да печелите от него, но поне ни оставете да играем на спокойствие. Прекалено е проблемно и има само няколко мини игри в сравнение с „запънати се момчета“
Това е страхотна игра, но би било по-добре, ако можете да добавите приятели и в един кръг, когато играете играта, има поле за чат и когато добавяте приятели, можете да чатите с тях, така че да, добра игра, моля, добавете това към играта, tho plzzzzz !
Доста забавно, но рекламите!! и там не може да се пропусне и имам чувството, че играчите са ботове, защото те чакат да се квалифицираш и едни и същи карти отново и отново. Ако поправите това, ще повиша оценката си
ТОКУ-ЩО ИЗТЕГЛИХ ТАЗИ ИГРА! това няма да премине през началния екран. играта се срива всеки път, когато щракнем върху нещо. Имам galaxy note 20. Тогава не е ли съвместим? тъжен. Ние притежаваме есенни момчета на ps4 и ГО ОБИЧАМЕ. Очаквах с нетърпение да видя колко подобно е
Харесвам го, но има реклами
Когато видях малката ми сестра да играе това. Аз също искам да играя с нея, но когато го играя в първата игра е добре, но когато го играя втория път, е блясък+зареждане. Това е страшно и също така не мога дори да се присъединя и да играя с малката си сестра. Моля, сложете присъедини приятел в тази игра. Мразя футболния мач, в който отборът ми дори нямаше Брайън, те ме ядосват много, помагат на червения отбор да спечели.
добре е, но тя не съм толкова добра
Категорично препоръчвам тази игра да е толкова забавна и ако имате ps4 е като есенни момчета, но можете да я играете на телефона си и отново препоръчвам с хамстери. ОБИЧАЙТЕ ТАЗИ ИГРА!
Не харесвам тази игра, защото има много добавки и когато сте в, изобщо не можете да се движите и след мач не получавате нищо, аз предпочитам да играя stuble, момчета, няма да играя тази игра
Не е добре
Буквално има толкова много реклами като. Защо тази игра е гадна и е скучна
Хахаха това е най-голямото забавяне, което съм изпитвал от ДЪЛГО време, че се опитваше толкова много да бъде като есенни момчета и се провали мизерно, добре? Беше като 2 кадъра в секунда, НЕ препоръчвам тази игра, просто е тъжно
Не знам защо го мразя малко
Обичам всички игри с изключение на улавянето на короната.
Хубаво приложение, единственият ми проблем тук е, че когато се опитам да играя игра, то изостава от телефона ми, което ме кара да не свършвам и е досадно, така че моля, поправете го и ще дам по-добра оценка.
СТРАХОТНО Играя тази игра от около година и е точно като есента момчета! ТРЯБВА ДА ИЗТЕГЛЕТЕ
STAR: Super Tricky Amazing Run Аркаде vgy
Това е добра игра, но рекламите я съсипват
онлайн е да не го изтегля това
Това е невероятна игра, оценявам я с четири звезди заради рекламите и че не е честно да получите играта на короната и те не ви дават толкова пари за победителя, защото играете така, както играете с течение на времето и те плащат не толкова много, но все пак харесват казах, че е невероятна игра, продължавай все така 👍
Така че.... Много.... Бъгове....
този герой на играта е толкова сладък и играта толкова най-добре, че ми харесва.... тази игра има добавен видеоклип... но все пак е най-добра
Дадох на тази игра една звезда поради причина 1 не можете да играете с реални хора, които технически играете с ботове, не можете да вземете 3 за разлика от тази игра е доста тъпа кой изрод е бил Не искам да играя rip off of fall момчета
Играта е готина, но има твърде много реклами, когато съм в последната игра, показва реклама, отколкото ме кара да започна отначало
Супер бъг и грозна игра
мразя това 1. толкова съм бавен 2. толкова много реклами
Давам на тази игра оценка 3 звезди, защото ако играете играта, тя не ви дава никакви жетони, дори ако сте квалифицирани. И куцата добавя. Моля, поправете този проблем.
Обичам, но играта е за мен, а другата е победа. Мога да я накарам да спечеля, но играта свърши и не съм сигурен дали играта е най-доброто, което бих могъл да направя, е добре Не мисля така, но аз Ще бъда там обратно в играта е играта, която се случва в играта, е най-доброто, което мога да го накарам, за да спечеля играта е най-добре за вас да се върнете в играта 🎮
Наистина харесвам тази игра, но един проблем е, че има бъг. и има вероятност да рекламирате, докато сте офлайн. и използвам мобилен телефон. Наистина се обърках дали злонамерените програми съществуват на мобилни устройства.
Обичам го. Единственият проблем е, че понякога има проблеми. Иначе е много забавно и е добра игра, ако нямате падащи момчета или не можете да я получите.
Star Chef 2: Restaurant Game 模擬 sta
Доста сладка и хубава игра, нейните три звезди, защото продължавах да изоставам, контролите са малко трудни и прави изживяването ми лошо (╥﹏╥), но е добра игра, предполагам за хора, които имат голямо място за съхранение
STAR: Super Tricky Amazing Run Аркаде vgy
Не мога да играя онлайн 😞😭
Очарователно е! Но мисля, че някои от лицата са твърде страшни за децата, така че имам проблеми 1. Твърде много реклами като lokicraft 2. Твърде много ботове и 3. Твърде НЕПРАВИЛНИ ЗА ДЕЦА КАТО ИМА МИСШКА С ЧЕРВЕНИ ОЧИ И СТРАШНИ ЗЪБИ Давам една звезда !!! )
Много ми харесва тази игра! Но...закъснява е...И...Толкова е трудно да го играеш, ако си твърде изостанал...И аз го мразя...
Обичам тази игра, но има един проблем е, че героите са много скъпи 🥺
Тази игра всъщност беше наистина забавна, но мисля, че не беше толкова "ЗАБЕХНО", когато я играехте около 1-2 месеца? Ммм, мисля, че тази игра беше добра, но ми се иска да добавите още предизвикателства към нея и да добавите икона за мултиплейър към нея, предполагам... Но като цяло беше 90/100. Просто добавете още предизвикателства и опцията за мултиплейър и моята оценка ще бъде 100/100!
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkádové jwj
Тази игра е готина, добра и забавна, но защо й давам 3 звезди добре, мисля, че играчите са ботове, това е всичко, което имам да кажа
Super laggy it's rip off original is fall guys get fall guys на вашия компютър или Xbox One тази игра е T R A S H
Тази игра замръзва и замръзва в долната част на екрана на LG K20 Plus. Ще работи гладко за няколко секунди и се справя много добре, но е гадно, докато тази грешка не бъде отстранена. Също така не пускайте реклама между режимите, тъй като това обезкуражава играчите да продължат да играят нататък.
Харесва ми, супер е сладък, трябва да го опиташ 5 звезди можеш ли да направиш повече, тъй като е супер сладък aniyay как това приложение прави по-забавни игри като тази игра, така че забавно играя тази игра, печеля играта и имам много сладки хамтъри да мисля, че хамтери сладки животни, наистина искам да ги осиновя, толкова е сладкоеееееее
Тази игра, брато, мислех, че ще бъде лесна и прочие, но казах твърде рано, беше наистина трудно и продължаваше да замръзва и хората продължават да ме натискат, не знам как вие, хора, й давате 5 звезди!
Тази игра е толкова страхотна, че я играя повече от 1 час преди да отида на училище, но това, което е толкова скучно, са рекламите.
Това е много хубаво, защото е безплатно! Не е нужно да използвате пари или нещо друго, безплатно, безплатно, безплатно!
Тази игра е толкова грешна
О, как мога да спра да играя това? Това е най-добрата игра в света, моля, изтеглете я също, но добавете още няколко мини игри, само един проблем и специални благодарности, че направихте това 😊🌸💖
Това е страхотна игра Залог Тази игра е офлайн
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkádové jwj
Rip off есен gis
Е, харесва ми
Харесвам го много, но има много добавки, но толкова много харесвам, че трябва да го получите