Post by seararenpayprom on Feb 8, 2022 6:01:25 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Pinball: Classic game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodide generaatori kalliskivid ▞▞▞
▞▞▞ Space Pinball: Classic game 2022 version ▞▞▞
Armastan seda. See on nagu mäng arvutis
See on tõeliselt lahe meelelahutus klassikalisest mängust, mida mäletan hea sõnaga. Kuid kahjuks pole see täiuslik soovitus. Füüsika on veidi viltu, mistõttu on peaaegu võimatu tabada stardirampi, mis on mängu vajalik osa, kui soovite selles tegelikult kuhugi jõuda. See on lihtne viie tärni mäng, kui nad saavad sellega õigesti hakkama.
Klassikalise Windows XP mängu hea replikatsioon, kuid minu telefonis on väga aeglane ja kokutav, mis muudab mängimise võimatuks
Pole midagi sellist, nagu mängis Windows XP-s kõik need aastad tagasi. Füüsika on välja lülitatud ja te kulutate rohkem aega sundreklaamide vaatamisele ja seejärel rohkem reklaame, et saada kolmas pall, kui mängides.
Pole optimeeritud. Väga punnis. Töötab 1000-dollarilise telefoniga nagu prügi, kui see oleks XP-s stabiilne.
Hea mäng. Tee paljudele reklaamidele.
Sellest on puudu mõned heliefektid, nagu hüperruumi heliefekt ja ka ümberpööravad paletid, samuti tundub palli füüsika kohati veider.
see vajab palju täiustusi, et sarnaneda originaaliga... ja 15-sekundilise reklaami vaatamine kolmanda palli saamiseks on täielik laks näkku, kui peate iga mängu vahel reklaami vaatama. kohene desinstallimine!
See on Windows XP kuulsa kosmosekadeti täpne koopia. Olen märganud 2 asja, hüperruumi heli puudub ja oskuslöögi heli on samuti puudu. Peale selle aitäh tagasituleku eest!
Seda ei saa esitada, reklaamid avavad iga sekundi järel uue rakenduse ja vasak klapp ei reageeri. Ma saaksin seda ketamiini üleannustamise ajal paremini kodeerida.
Flipper putukad võimaldavad pallil päris sageli läbi minna. Pettumust valmistav.
Mäng nii nõrk
Näeb välja nagu vana mäng, aga füüsika on korralik. Puudub nügimine, nii et põhimõtteliselt sõltub kõik õnnest. Samuti ärge palli kaotades ülesandeid lähtestage. Kaotad KÕIK oma edusammud.
Tundub, et missioonivalijad jäävad mõnel juhul kinni (palliga löömine ei anna midagi).
Tegelikult mulle meeldib see klassikaline pinballimäng ja ma olen sellega harjunud ning ma olen mänginud 70-ndate alguses. Sel ajal on see masin nimega "VULCAN" 5 palliga ja töötab sujuvalt, kuid hiljuti on selle nimi muutunud "SPACE PINBALLiks", ainult 2 palliga ja töötab. liiga kiiresti.Isegi klapp toimis liiga aeglaselt.Spetsialiseerunud selle mängu mängimisele palju pettunud ja loodan, et võetakse meetmeid, et mängu tõhusalt uuendada, nii et kõik naudiksid selle mängu mängimist. Annan 5 tärni, kui mäng paneb mind nii palju nautima mängida.
Ma tõesti naudin mängu, kuid arendajad peavad parandama mõned tõsised vead, kuna pall läheb pidevalt otse keskelt läbi. Ma saan sellest mõnikord aru, jah, see juhtub, kuid see teeb seda rohkem, kui see peaks olema palli lõikamine, ja üldine pallimehaanika on absoluutselt halvim osa ja võib mängu täielikult rikkuda. Mäng on lõbus, kuid vajab tõsist tööd
See on suurepärane tasuta flipperimäng ja seda saab mängida ka ilma reklaame vaatamata!
Mäng on hea, kuid kipub palli kergemini kaotama, mis on tüütu. Ja siis on reklaame liiga palju
See ei taha installida Palun parandage see
Nostalgia ei ole PÄRIS! Tänan teid selle eest. 10/10 lihtsalt imeline. Fortnite'i lapsed ei saa kunagi aru, milline on tõeline mängija.
Selle flipperimänguga on väga lõbus. Meenutab mulle vanu aegu, kuigi mõned väikesed erinevused. See on endiselt suurepärane viis selle klassikalise masina parandamiseks.
Hea mäng. Reklaamid kõikjal. Ma sõna otseses mõttes põlgan reklaame.
Armastan seda mängu, mida see raputab, ja seda on lihtne mängida. See viib mind tagasi aegadesse, mil flipper oli mängusaalides suur asi, vanemate masinatega, millel olid kõik kellad ja asjad, nagu jooksvad skoori loendurid, mitte digitaalsed numbrid, mis praegu põlevad. Ma räägin vanad klassikalised flipperimasinad viiekümnendate lõpust kuni kuuekümnendate alguseni.
Lauakunstiteos on segane ja üle jõu käiv, teeb mängimise raskeks.
Space Pinball Arcade alv
Space Pinball: Classic game Аркаде rlkl
Lõbus, kas saaksite selle ka mitme mängijaga mänguks ja ainult ühe palliga mängima? Armastan mängu, suur tänu. Laev tankitud!
Oh ma armastan seda! Olen nii tänulik, et selle rakenduse leidsin. Ma mängisin seda mängu kogu aeg üles kasvades ja see on lihtsalt kõik. Aitäh heade ja super rõõmsate mälestuste tagasi toomise eest! ♡
SUUREPÄRANE! Lapsena mängisin seda Pinball Machine'i. 1980ndatel oli see teise nime all. See oli litsentsitud kuulsa spordimeeskonna "The Harlem Globetrotters" nime all ja mul on ülimalt hea meel, et nüüd on käes käeshoitav versioon. Parim pinballimasin üldse!
Armasta mängu. Suurepärane tabeligraafika. Üks paremaid flipperimänge.
Füüsika tundub väga lollakas!
See pole sama mäng. Teil on vaja 3 palli. Põrutusnupud. Trikiviske punktid stardikevadest. Missioonid, mis pärast elu kaotamist ei lähtestu, ei saa te edusamme teha. Mäng on venitatud, see peaks olema laiem laud, see suurendaks lesta suurust. Ma võiksin veel loetleda, kuid need on peamised probleemid. Mul on telefonis 1 mäng, see 1!
Mul on nii hea meel, et keegi tegi selle vinge klassika jaoks rakenduse. Olen seda mängu nii väga igatsenud. Ainus miinus on reklaamid, aga oh well.
Mäng mängib hästi, kuid ma soovin, et saaksin muusika välja lülitada, kuid heliefektid sees hoida, muidu on see mäng puhas nostalgia
Armasta seda mängu! Paneb mulle meelde, kui lõbus mul oli seda arvutis lapsepõlves mängida. Muutuv ja lõbus nagu alati.
Armastan seda. Laul kõlab veidi teistmoodi, kuid peale selle on see täpselt selline, nagu ma mäletan 90ndatest
Suurepärane disain, kuid masendav tõrge.
Tõesti halb mäng
Highway Drifter እሽቅድድም ylvw
suurepärane kogemus üldiselt. mulle meeldivad heliefektid ja muusika nii nostalgiline. füüsika on korralik, mitte suurepärane, kuid originaalilähedane!
Privaatsuspoliitikat ei saa vaadata. Nimetate seda konfidentsiaalsuspoliitikaks. Teie teenusetingimusi ei saa lugeda ega ekraanilt väljuda, kui te ei nõustu. See tuleb parandada, sest see muudab teid vähem ausaks.
Täiendavad pallireklaamid on valusad. Vabanege teistest mängureklaamidest
lestad on suure latentsusajaga, ei tööta alati.füüsika ka imelik.ei soovitaks
Otsisin seda kapriisist ja jõudsin suure kiirusega tagasi lapsepõlve. Ja minu arvates on reklaamide eemaldamise hind väga õiglane.
Seni korralik; reklaamid segavad. Kui ma ostan reklaamivaba versiooni, kas kolmas pall jääb ikkagi kuulutuse taha lukku?
Suurepärane mäng, mida kasutasin väiksena arvutis mängimiseks. Oleks lahe, kui oleks võimalus taustamuusika välja lülitada, samal ajal kui pinballimängu heliefektid sisse jäävad. Aitäh
Installib OK, kuid siis manitseb teid lugema privaatsuspoliitikat ja kasutustingimusi, kuid kui proovite linke avada, pole need saadaval ja teil palutakse "kontrollida oma Interneti-ühendust". Noh, minu Interneti-ühendus on korras ja Space Pinballil on luba seda kasutada, seega tundub, et probleem on mängus endas. Desinstallitud.
Okei remake mõne väiksema/suure probleemiga. Esimene mängupäev oli suurepärane. Kuid 2. päev ei saa mööda 60 sekundist ilma, et pall põrkerauad läbi ei lööks. Tahaksin jõuda lähedale oma vanale skoorile, mis mul arvutis oli, miljardeid, kuid ma ei usu, et see juhtub.
Nii nagu ma seda mäletan, kõik mu vanad nipid ja pallikontrolli meetodid töötavad endiselt täpselt nii, nagu mängiksin oma 90ndate arvutis. Suurepärane töö!
Mulle meeldib sellega kaasnev nostalgia. Vahel veidi lollakas, aga mulle meeldib see. Loodan, et peagi tuleb rohkem uuendusi
Palju nostalgilist lõbu, kuid rikutud reklaamide rakendamise viisiga. Mul pole reklaamidega probleeme (arendajad peavad raha teenima) ja algselt julgustati mind, kui reklaamid olid ainult mängude vahel. Piisavalt õiglane. Kuid umbes 10 sekundit pärast reklaami vaatamist peatasin mängu, et muuta lugu teises rakenduses ja mulle esitati kohe lisa... MIS PEATAS MINU MUUSIKA! Mis mõte sellel on. Tõsiselt halb reklaamipaigutus. Sama probleem on olnud regulaarselt pärast seda, kui suurepärane mäng on täielikult rikutud 👌
Ma just hakkasin seda mängu vihkama, sest saan mängu põhja, see häirib ja vähendab minu mänguala. Ma lihtsalt vihkasin 😡😠😡😠👎👎👎👎
heliefekte pole, muusikat pole, pidite kasutama ainult puuteekraani, mul on sülearvuti ja see pole aus!