Post by seararenpayprom on Feb 8, 2022 5:49:04 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Save The Girl ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Save The Girl IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modificirati veliko denarja ▞▞▞
▞▞▞ Save The Girl 2022 version ▞▞▞
Preveč oglasov, igranje se ponavlja in večina možnosti nima nobenega smisla. Želijo, da izberete najbolj logične odgovore, a ko jih izberete, vam ne uspe, imate vsaj možnost, da ne gledate oglasa za nadaljevanje, lahko uporabite tudi 200 kovancev, a ker izbire niso smiselne, raje prihranite in ne porabijo za kože.
Ta igra ni najboljša, vendar je kul, zato sem ji dal tri zvezdice zato, ker je ta igra neprimerna, ker moje prvo stališče, 2. stvar, ki jo igra igra preveč, dodaja, da ko se zgodi tretja stvar, postane dolgočasna 😴
Custom Skin Creator Minecraft Eğlence iqsv
To je najboljša igra vseh časov!! Želim si, da bi lahko dal več zvezdic!! Mislim, da je ta igra zakonita in je taka kot oglasi !! In to ni izigravanje ali laž, kot je riba ali ta vrtna igra. torej, če res želite igrati igro, kot je v oglasih, PRENESITE TO IGRO!!!
Sploh ne moram pridt v igrico
Save The Girl معمولی gzbp
Igra mi je všeč, vendar je nekako ... čudna 😅
Nikoli nisem igral, vendar je bil oglas videti res zabaven. Upam, da je tudi, ko igram igro. Če imate kakršne koli pritožbe ali kar koli, povejte ustvarjalcu, ker bom morda moral razmisliti o njih.
Najprej sem začutil, da je končno nekdo naredil to igro, s katero so vsi ti razvijalci tako dolgo vabili klikov. A hitro postane dolgočasno, ko je odgovor večinoma najbolj nelogičen. Obstaja nekaj stopenj, kjer lahko dejansko vidite namige, zakaj nekateri predmeti najbolje delujejo. Kot voda, ko gre za elektriko. Toda prepogosto pritisnete na tisto, kar se vam zdi narobe, in to postane zelo hitro utrujajoče.
Ta igra je grozna! Vsakih 30 sekund je nov oglas. Več časa sem porabil za klikanje oglasov kot za dejansko igranje. Zmagati raven? Oglas Izgubiti raven? Oglas! Pojavna okna so besna! Vsaka raven traja le 30 sekund ali tako, tako da na koncu vidite 2 ali 3 oglase na minuto! To igranje ni dovolj zabavno, da bi to upravičilo. Kakšna izguba časa.
¡Salva a la chica! Casual bfv
Je precej slaba
Vidim oglase, ki vam omogočajo, da izberete stvari, kot je ta aplikacija, vendar so lažne. Ko sem videl to aplikacijo, sem se navdušil in sploh nisem vedel, da je resnična, vendar sem pogledal slike in JE BILO RES!!! !!!!!!!!!!! Všeč mi je ta aplikacija, hvala, ker ste jo naredili. ❤️
NI PONAREDNO! Prvič sem našel takšno igro, ki deluje točno tako, kot je opisano v oglasih! Edina slaba stran so oglasi po skoraj vsaki stopnji, vendar imam rad oglase, tako da me ne skrbi.
To je lepa igra in razumem koncept oglasov, vendar je po vsakem predvajanju oglas, za katerega mislim, da ga je mogoče odstraniti za določeno plačilo, mislim, 🤔, vendar nisem prepričan! Odstranjevanje!
Všeč mi je bilo na samem začetku, vendar v tej igri ni znanosti. Tako kot se ljudje običajno znebijo ognja z vodo. Toda v tej igri se moram znebiti ognja z električnim šokom. resno?? To nima smisla. Ta igra je programirana tako, da ne uspem na vsaki stopnji in poskusim od začetka. Poleg tega ni kontrolne točke.
Rad bi ji dal 3 zvezdice, ker ima ta igra toliko težav. 1) Veliko visi. 2) Nalaga se zelo počasi. 3) Ko sem posodobil igro in kliknem na 'TAPNI ZA ZAČETEK' Piše 'Nalaganje podatkov ni uspelo. Prosimo, odpravite te težave.
Lahko bi ji dal 5 zvezdic, vendar ne morem iti na šesto stopnjo, razen če plačam. Mislim, da mi ni bil všeč umetniški slog, vendar je igra pravzaprav dobra, preizkuša vaš zdrav razum in bo verjetno v pomoč??!? Vendar se strinjam z drugo osebo, ki je napisala oceno tretje stopnje? Je samo neumno, ker nisem vedel, da je deska polomljena in vedro ima cement 👌 če imaš denar, igraj to 😂
Vem, da je zabavna, toda ali lahko naredite, da ta igra ne bo imela več oglasov. prosim! Mogoče samo daj oglas, če dobimo nova taka oblačila BTW, fantje! To je način, da ne boste gledali in izgubljali časa z gledanjem oglasov; ponovno poveži wifi! Zabavaj se ! Če ste uživali v tej igri, bolje ocenite igro vqme s 5 zvezdicami, ker je ta igra zabavna! Zabavaj se, guyssss, zelo obožujem to igro ENKOY E JOY UŽIVAJ !! OMG, kako težko napišem UŽIVAJTE! Dobro 🤩 Uživala sem
Na splošno uživam v igri, a kot vsi ostali tukaj so oglasi nori. Razumem, da potrebujete oglase za plačilo same igre, vendar se mi zdi, da z vsemi oglasi postajajo šala. Če lahko zmanjšate količino oglasov in morda naredite oglas po vsakih 3 igrah, kar bi bilo idealno, bi mu dal višjo oceno
Ta igra je bila zanič! 1) Izbire niso logične. 2)!Druga težava z igro je, da slike niso označene, tako da nimate jasne predstave o tem, kakšne so vaše možnosti. 3) Oglasi! So povsod in se ponavljajo. Tudi če označite, da se ponavlja, je igra Dame v drugačni različici naslednji oglas! To igro sem igral enkrat in končal sem.
To je nedvomno ena najslabših iger, kar sem jih igral. Umetniški slog (če mu lahko tako rečete) je grozen. Videti je kot kup izrezkov, združenih v igro. Sploh ni zabavno igrati in ves čas je IZREDNO očitno, da je bila ta igra narejena samo zato, da vam prikazuje oglase. Ne zapravljajte svojega prostora za shranjevanje za to grozno igro
Super igra
Igro sem videl na fb, zato sem se odločil, da jo poskusim. Prenesem igro in ob mojem prvem poskusu je bil oglas, nato igram drugo raven, še en oglas. Preveč oglasov. Ta igra ni zabavna, ko se morate vedno ustaviti in gledati oglase. Potem nekaj oglasov, ki jih ne morete preskočiti.
To bi ocenil s petimi zvezdicami, vendar je s to aplikacijo nekaj težav. Očitno se dobro obnesejo pri animaciji in slogu likov. Prav tako preveč oglasov! Toliko oglasov je, da moj telefon zamuja! To bi ocenil z dvema zvezdicama.
Zadnji pregled je izbrisan. Za igro, ki jo poganjajo oglasi, bi mislili, da se bodo oglasi nalagali med nagradami. Ne. Namesto tega se nikoli ne naložijo in pozneje se pričakuje, da boste plačali gotovino za nakup istih brezplačnih nagrad. Igra veliko zamrzne. Neumne izbire. Deska ali vedro nečesa. Vaš ESP naj bi vedel, da je v vedru cement za zapolnitev luknje. Oznake bi bile dobre, če bi vedeli, kaj je tam.
Save The Girl Hygge yzz
Mislim, da te aplikacije ne bi smeli namestiti. zakaj? Ker obstaja pot do številnih dodatkov. Kot da je vsako sekundo, ko izberete, oglas. To je kot raven, v redu, zdaj morate gledati oglas, raven, oglas, raven, oglas. Ali je to samo še ena igra, ki jo morate kupiti "Brez oglasov", to bo povzročilo, da bodo ljudje izbrisali vašo igro. Tej igri bi dal oceno 1, toda če se zelo trudiš pri igri in celo narediš igro slabo, ji dam 2.
To je tako dobro, toda v tej igri je samo 74 stopenj, tako da če imamo nove ravni, si ne moremo igrati, zato dajem en nasvet temu izdelovalcu iger, da morate narediti več ravni, kot je 1000+ stopenj, ki jih morate make.& Mimogrede, ta igra je zelo dobra
¡Salva a la chica! Casual bfv
Kljub vsem slabim ocenam o oglasih je s tem res zabavno igrati, če se samo trudite izklopiti internetno povezavo v telefonu in jo znova vklopiti, če jo potrebujete. Res dobra igra.
Tej igri dajem oceno 5 zvezdic, ker ni nobenih napak, ni napak in ko so ljudje dali grozljivo oceno zaradi dodatkov, sem pravkar izklopil svoj internet, ki je deloval in sem lahko nadaljeval z igranjem brez prekinitve. Tudi kaj Všeč mi je pri tej igri, ker ima veliko nivojev, kar pomeni, da lahko igrate igro dlje časa, kar je odlično. Hvala vsem ljudem, ki so ustvarjali to igro, je res dobra.
slabša igra za otroke igra je dobra, vendar so vprašanja nelogična in mislim, da če bi otrok naletel na eno od teh situacij, bi poskušal narediti, kar se je zgodilo v igri, in bi končal v grobu. In ADS najslabši del pri vsaki posamezni igri so prepogosti, kupil sem brez oglasov, vendar ni nič spremenilo. in vas prisili, da podate osebne podatke. Ne prenašajte 📸👹👹
Preveč oglasov in igri manjka logika. Možnosti so bodisi prelahke bodisi tako naključne. To je samo igra ugibanja, kjer za dejanji ni prave logike, ker niso nujno tipična. Tudi za izbiro ni oznake. Umetniško delo ni tako veliko, zato ne morem povedati, katere možnosti so v celoti. Takoj po koncu igre ali zmagi je oglas, ki se igra večno! Toliko bi se dalo izboljšati. Predvsem druga priložnost ...
Zelo dobra igra samo malo preveč reklam
Grozna igra! ampak nekako zabavno.. tudi veliko oglasovsssss!! če dobiš prehod na eni ravni, se prikaže dodaja!! tako da, če igraš to, moraš izklopiti mobilne podatke ali tudi wifi, ne dobiš oglasov, ampak ... če obrneš off, da ga je preveč preneslo na naslednjo raven!😡😡 in takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooihkrat sem čakala na to!😠Zato mu dajem 3 zvezdice..
Igra je zame precej huda in preveč domišljijska. V redu je, vendar sem potreboval 3 mesece, da sem prišel do stopnje 100😒😒😒😒. Pri tej igri morate pričakovati nepričakovano in takšne igre mi res niso všeč. Moj prijatelj ima to igro in mu ni všeč iz istih razlogov, zakaj meni ni všeč.
V redu je. Rekel bi, da 80 % ugank deluje, ostale pa se zanašajo na lunino logiko, vendar je to del privlačnosti. Komedija, če hočete. Če že kaj, sem razočaran nad omejenimi nagradami/preobleki, saj sem z njimi končal po samo 20% ugank. To je dober začetek. Potrebuje le večji občutek za napredovanje.
To je pravzaprav zelo dobro! Ampak nisem ga ocenil s 5 zvezdicami, ker je toliko oglasov! Vem, da ste dali oglase za denar, vendar mislim, da ne boste dobili veliko denarja, ker ko ljudje vidijo, da vsebuje oglase, ga ljudje NE bodo prenesli, ker je precej nadležno in vsakič, ko končate stopnjo, je vedno oglas, oglas je še daljši kot igranje ravni je zelo nadležno, vem, da se je razvijalec zelo potrudil za to... ampak zakaj oglasi? Zakaj morate dodati oglase? RES me jezi..! adijo
Končno igra odločanja, vendar... nemogoče je vstopiti v potek igre ali uživati, če vsaka scena igre traja približno 5 sekund in nato začne 20-sekundni oglas. Razumem, da brezplačne igre potrebujejo oglase, vendar je to preveč. Ko se vam je pravkar uspelo vrniti v igro, je že nazaj k oglasim. Oprostite, igranje ni zabavno. Ponovno jo bom izbrisal 😒 Res škoda, ker si bil prvi, ki te igre odločanja ni prikazal samo kot reklamno prevaro, ampak si jo res naredil.
Zabavna igra, vendar morate paziti na svojo raven, ker se zdi, da se naključno vrača nazaj. Dan od stopnje 110 do stopnje 28. Malo nadležno.
Čudna rit igra, večina rešitev je tako nelogičnih, da odgovore poznaš skoraj takoj, 8 v bistvu samo izberite tisto, ki je najmanj smiselna, ne samo to, ampak način gibanja in obnašanja ženske je rahlo seksističen. In to prihaja od človeka, da ne omenjam, kdor igra tvojo igro v oglasih, je idiot, rešitve so lahke kot hudič, moraš še veliko izboljšati