Post by dangevisarthci on Feb 6, 2022 19:56:53 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор бодова ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
игра ужасно греши. Не видим ни себе ни препреке па не могу ни да прођем ниво један. Сигуран сам да би ово била прилично забавна игра да није ово.
игрица је саврсена у ниста ми несмета осим огласа инаце да нема огласа било би свих пет🥀
Ово је добра игра за играње ако вам је досадно 😉 можете да играте ову "Сјајну", али постоји једна жалба да има толико огласа, молим вас, не желим више огласа иначе је ова апликација одлична 👌 лепо 👍😁😊 Задовољан сам ова апликација. Волим да волим ову апликацију. Добар напор
Дао сам 2 звездице. Све је то због реклама које се појављују после сваке утакмице коју играм
Нисам 100% сигуран шта да мислим о овој игрици лол. Даћу му две звездице. Постаје веома досадна и нема много посла, али онда је то у реду игра ако има смисла. Нисам могао да играм ову игру више од 2 минута узастопно. Такође има доста реклама, али то је у већини данашњих игара. У сваком случају, то сам и мислио 😂.
То је добра игра, али има пуно додатака, дао бих 5 звездица ако се додаци уклоне.
Ово је добра игрица али није нешто
Свиђа ми се и свиђају ми се слике и слика ове игре чине више или ако сте ми показали више, зато ми се свиђа ова игра дајте јој више сезоне или више делова и игара за свако тело коме се не свиђа ова игра нешто није у реду са својим мозгом и образовањем, јер не видим како сте стигли на следећи свет, нешто није у реду са тим што не покушавате да будете зли, али фрфр као мртви озбиљни. Потпуно волим ову игру, невероватна је и невероватна
£у¢к?!нг игра... превишеооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо41 ОГЛАСА АДС-а. Било ми је занимљиво када сам гледао рекламу ове игре. након што сам га преузео, изнервирало ме је... то је огроман број огласа. у сваких 15-30 секунди један оглас. од 30 секунди. након што сам прешао 6 ниво, деинсталирао сам га. Препорука: ако сте вољни да гледате само рекламу за играње ове игре, само напред, инсталирајте је. уживаћете у пакетима огласа на сваких 10-15 секунди
Line Color 3D je igrica slikanja u kojoj vrijedi kreativnost. ... Postanite majstor čarobnih igara s loptom s Hop Ballz 3D.
Entering Debugger Commands in WinDbg - Windows drivers
То је добра игра, али ако нешто погодите, увек се поново покрене.
Ова апликација је тако лоша. ПУНО до много реклама! Чак и када не притиснете да наставите када умрете, И даље добијате три огласа! После неког времена, рекламе је било тешко контролисати! Као на пример! Нисам могао да притиснем дугме Кс чак ни када сам снажно притиснуо! Не препоручујем!
Није лоса дајем 3 звездице
Забавно
Идем да га инсталирам. Видео сам да су њихове критике најпозитивније, тако да сам видео и критичну тачку, али многе су позитивне. Мислим да мора бити лепо, али мислим и на рекламе због критичних тачака. Хвала свима на рецензијама. Ускоро ћу написати своју рецензију и након што играм игру. Дајем 1 звездицу овој игри због позитивних повратних информација. Ускоро ћу уредити рецензију након што играм игру. Да ли вам се свиђа моја ова рецензија. Надам се.
Заиста ми се свиђа ова игра. Ова игра је стварно поправљена и задовољна. Оцењујем ову игру укупно пет 🌟 звездица. Заиста ми се свиђа ова игра. Хвала вам што сте направили ову игру ❤
Ordia آرکید bly
Лепо
Ово је добра игра, али превише реклама, па вас молимо да помогнете у побољшању ове игре
Ова игра је тако тешка 😐☹
Свиђа ми се ова игрица јер на свом таблету могу да бирам шта ћу да радим, а понекад не могу да бирам па ово може да има три звездице. Има бољих игара, ова је била добра, али ако би могли да је ажурирају јер би требало да се ажурира као што бих волео да сви могу да изаберу да желе да направе тако да боја три д добије три звездице😊😊😊😊😊.
Додаци су тако досадни 😴 Сваки пут када завршите ниво, појављује се додатак🙄 Начин на који морате да га играте је да морате да ставите телефон у режим рада у авиону 😡🤬 То је тако досадно 😡
Ова игра је сјајна, али има толико реклама у овој игри, значе тако добре рекламе, али добра игра ♥ Хвала ♥🥰
Већина игара после једног круга је реклама, али ова игра је забавна и нема рекламу после сваке рунде
MS Mobile
ViSoft360 portal omogućuje prezentaciju panorama, slika i projekta najzanimljivih rješenja vrhunskih dizajnera, koji rade sa najpoznatijim brendovima.
Мислим да је ова игра тако компликована и глупа са моје тачке гледишта, али толико је занимљива да ми се свиђа па сам оценио 5 звездица 🌟🌟🌟🌟🌟ок да видимо како се то дешава. А графика није толико добра, а такође и лоша, хвала вам за ову прилику у боји линија 3Д
Једини проблем са игром је то што је превише лака што је након неког времена чини веома досадном.
Ова игра је веома лоша. Добар је, али има толико огласа. Ипак, огласи су веома велики. Ако ће уклонити огласе, мислим да може бити много боље.
Color Fill - Water Sort Puzzle 2021 APK preuzimanje za android ...
То је забавна игра, али само превише реклама. Деинсталирано.
Волим ову игру, ионако ми не сметају рекламе, будите у току са вашим сјајним напором у овој игрици, а контроле чине игру лаком, али сметње... има лепо, али тешко проћи, али то је оно што игру чини равном боље
Превише је препрека за само 1. ниво!
Било је превише лако, а рекламе су веома досадне
Фуј
Line Color 3D 休閒 rvzu
Ово ће у почетку бити забавно, али сам сигуран да даје стрес више од опуштања. Не преузимајте га ако не желите да вас боли глава.
Досадно
Line Color 3D 休閒 rvzu
iDevices/Weber iGrill2 - with 4 Meat Pro Probes - iOS and Android App FREE ... iOS and Android App FREE GIFT, Brand: : iDevices: Color:
FRAG Pro Shooter Новац и Дијаманти бесплатно
Line Color 3D 休閒 rvzu
волим игру и све осим већине ових игара имају превише огласа.