Post by dangevisarthci on Feb 6, 2022 19:50:56 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Koala Crush ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Koala Crush IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ עוד פריצת אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Koala Crush 2022 version ▞▞▞
אני אוהב את המשחק הזה אבל הלוואי שיכולתי לחזור ולנסות מחדש את הרמות הנמוכות יותר שלא קיבלתי עליהן 3 כוכבים.
אתה ממשיך לגרום לי לצאת מהאתר ולחזור לשחק בגלל תוספות. אני מתעייף מזה ומפסיק לזמן מה.
אתה יכול לשחק כל הזמן, עם אינטרנט או לא, ואין גבול לחיים. זה נהדר.
משעשע, אבל כל כך הרבה מודעות 30 שניות!! והפרסומות זהות שוב ושוב ושוב....
משחק טוב. ממכר. גרפיקה ילדותית מאוד אז לא הייתי משחק אותה בפומבי.
אני אוהב את זה, אבל המאיצים הם מוזרים. אתה בוחר אותם, אבל נראה שהם לא מופיעים כאשר אתה מתחיל לשחק לראשונה.
משחק קל זה מעסיק אותי כשאני צריך לשבת ולחכות לאנשים
זה משחק אסטרטגיה טוב שנעשה קשה יותר ככל שמתקדמים ברמות. יכולתי להסתדר בלי הגרפיקה החמודה, אבל חוץ מזה אני נהנה מזה. ארגזי העץ השונים, תיבות הדואר, הבלונים וכו', מוסיפים לעניין במגוון שלהם.
לעתים קרובות נאמר לי שהמשחק אינו זמין כעת ואני חוזר לדף הבית שלי!
אני אוהב את המשחק אבל יש בעיה בכך שאחרי שאני מנצח במשחק זה לא ממשיך, זה מתחיל מחדש אז אני לא מוכן לגזור את התגמולים שלי. צריך תיקון.
משחק מהנה במשך 30 השניות שאתה מקבל לשחק במגרש ואחריו כמעט 2 הדקות שלוקחות לעבור את ההוספות הארוכות אחרי כל רמה בודדת. בין המודעות והזמן שלוקח להגיע לשלב הבא למשחק הבא של 30 השניות, אני לא בטוח שזה שווה את הזמן שלי.
משחק טוב יכול להיות מאוד ממכר. מצפה לשחק יותר.
אוהב את המשחק הזה הוא נהיה מאתגר לפעמים. שומר את המוח שלך עובד.
זה פחות או יותר כמו משחק 3 פאזלים בעצם. זה די קל כרגע, אבל אני בטוח שזה יהיה קשה יותר כמו כולם. אבל אתה כן משיג מטבעות, לא הרבה, ואתה מקבל כלים בחינם או כלי נשק איך שתרצה לקרוא להם. אז בינתיים אני חושב שאני רק ברמה 20 זה משחק די טוב. תשאל אותי אחר כך ובטח אגיד שכמו גם שאר המשחקים הם מגיעים לנקודה שבה אי אפשר לנצח ולא מתקרבים להרבה מטבעות או נשקים.
היה מדרג גבוה יותר אם לא היו כל כך הרבה מודעות. שוקל ברצינות להסיר את הכל ביחד.
אני ממש אשמח לתת למשחק הזה 5 כוכבים. המשחק עצמו סופר מהנה וממכר, אבל הפרסומות הארוכות אחרי כל ניצחון או הפסד הם מגוחכים. אני אדם מאוד מאוד סבלני, ואני לגמרי מבין שתוספות שומרות על משחקים חופשיים, אבל כשאתה זוכה ל-60 דקות של חיים "חופשיים", אתה למעשה מקבל בערך 10 דקות מזה בגלל תוספות של 30 שניות אחרי כל ניצחון או הפסד. אני אערוך את זה אם זה ישתנה, או אמחק את האפליקציה אם לא.
אוהב את המשחק הזה. חבל שזה נגמר אבל אומר רמות חדשות כל שבוע.
אהבתי את המשחק כי לא היו פרסומות עכשיו 2 רבים. עדיף אם תשתמש ב-bond אם תצטרך אותם לא פשוט תקפיץ אותם בכל מקום תחזיר את זה איך שהיה
Koala Crush Pelihalli trv
מודעות אחרי כל רמה. מְגוּחָך! שפע של משחקים תואמים אחרים שעושים את אותו הדבר מבלי שיכפו עליך מודעות.
לא יודע אם הגעתי לסוף המשחק או מה אבל במשך 2-3 שבועות זה אומר לי שעוד משחקים בקרוב. אף פעם לא היה משחק שעשה את זה לפני כן. לא יכול לתת כוכב למשהו שלא עובד.
זה מאוד כיף אבל אין מספיק פרסים למשחק. גם לא יכול להזמין חברים לשחק
זה לגמרי יותר מדי פרסומות. הגרפיקה יכולה להיות קצת יותר טובה
כיוונים מובנים בתחילת המשחק (טורטורי) ישמחו לא להכריח אותם לבצע מהלכים מסוימים, כאשר אני רואה אפשרויות טובות בהרבה. או לבזבז תווים מיוחדים\ בונוסים כמו "אקדח ריי". אני מעדיף לשמור אותם למועד מאוחר יותר, בעת הצורך. אפשרות כבוי תהיה נחמדה. ❤ תודה על ההקשבה. משחק קטן ומתוק, חחח, ננה אישרה.
אל 1000 רמות עם הפנסים. הם לא עובדים כמו שצריך. אובד חיים כשהפנסים היו צריכים להתפנות.
למודעות רבות. לוקח נצח לשחק את המשחק.
הרבה כיף, גרסה נהדרת לסוג המשחק הזה. משחק בו מדי יום
המשחק יהיה יותר כיף בלי כל הפרסומות וההפרעות ממשחקים אחרים אבל נראה שהוא לא יחזיק לי הרבה זמן
משחק כיפי. לא האמנתי איך לצחוק כל הזמן שאני בעצם משחק במשחק.
Koala Crush આર્કેડ xwed
מאוד מאתגר 😊 אני אוהב לעבור את הרמות ולא להשתמש במתנות שלי שמרוויחות. אבל לפעמים אני צריך קצת עזרה, 😁 חחח. משחק נהדר.
זה נהדר להבין שזה נהיה יותר קשה, אבל עם פרחים זה לא יכול להיות אמיתי אפילו אם אתה מכה אותם 20 פעמים זה לא אמור להיות ככה
אוהב את המשחק, אבל יש לו יותר מדי הפרעות
בזבוז זמן להוריד, הסרת התקנה! עד כדי קל וצריך לצפות במודעה אחרי כל משחק. זה חייב להיות משחק ילדים ללא אתגר בכלל. כל כך משעמם!
הגעתי לרמה. סיימתי את זה לגמרי וזה לא נותן קרדיט שנשלח באימייל כדי לתקן את זה לפני ימים. עדיין אותה בעיה.
מרתק, גרפיקה פשוטה, קושי הפאזל עולה לאט מאוד.
Foot Clinic - ASMR Feet Care Lomu spēles shm
משחק נהדר!!! זה לא קשה (לפעמים) לעבור רמות, סופר!!
אני מנצח את כל הרמות שהם צריכים לעשות יותר מ-50 בכל פעם. אני עובר את זה בעוד כמה ימים! התלונה היחידה שלי. אז הרמות גורמים למוח שלי לעבוד אני אוהב את זה! הדבר היחיד שאני שונא זה שלפעמים נדרשים ניסיונות מרובים כדי להיכנס למשחק..