Post by dangevisarthci on Feb 6, 2022 19:47:49 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Craft - Block Building IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt izturību ▞▞▞
▞▞▞ Tower Craft - Block Building 2022 version ▞▞▞
Pārpildīts ar reklāmām. Viņiem ir "izaicinājuma kārta", kurā jums tiek likts pieskarties tik ātri, cik vien iespējams, un gandrīz acumirklī viņi paceļ reklāmas uz citām savām spēlēm, lai jūs tiktu novirzīts uz spēļu veikalu, lai tās lejupielādētu. Izklausās nelikumīgi un noteikti ir ēnas uzņēmējdarbības prakse. Šī man bija tūlītēja dzēšana. Šķietami bezprātīgi garlaicīga "spēle" arī.
Uts nav tik slikti, izņemot to, ka tas dod jums to pašu, kas man krīt uz nerviem. Paldies
Tower Craft - Block Building Strategy ixb
Spēle ir jautra, bet traucē tas, ka tā vienmēr prasa, lai es noskatīšos reklāmu, lai dabūtu šo pīļu meiteni, un tā arī liek man veikt šo izaicinājumu, tā dod man lietas, bet vienmēr liek man skatīties reklāmu, un tā vienmēr izaicina mani uzbūvēt lietu, lūdzu, nonāc tur, kur tas neliek mums skatīties reklāmu divdesmit četri septiņi.
Man tas patīk, 5 mēnešos saņēmu vairāk nekā 5000 stāvu, bet tas ir ļoti mirdzošs. kļūme 1 bloki pazūd glitch 2 atbloķējot varoni vai jaunu stāvu neļauj man noklikšķināt uz tā. pogai jābūt iestrēgtai glitch 3 pēc tam, kad kādu laiku kaut ko darāt iestatījumos vai atgriežoties spēlē, dažreiz stāvu būvniecība aizņem ilgāku laiku. Bet tikai 1 stāvs, lūdzu, salabojiet to visu. Un mēģiniet pievienot Marsu drīz, ir pagājuši kādi 6 mēneši
Man ļoti patīk šī spēle, jo man patīk skatīties, kā tornis kļūst arvien lielāks, turot nospiestu ekrānu. Man arī patīk šī spēle, jo tai ir lieliska grafika. tā turpināt.
Es mīlu Tevi
Jo tas parāda ilgu neizlaižamu reklāmu citā lietotnē. Ja vēlaties izveidot garu reklāmu, padariet to izlaižamu. Es nekad neesmu to lejupielādējis un nekad nedarīšu 😤😤😤😤😡😡😡😠😠😠
Tiešām? Uznirstošie logi pieskaršanās spēlē? SAŅEM GALVU KOPĀ! Spēle ir piepildīta ar reklāmām, tāpēc tā būtībā vairs nav spēle. Ja es gribētu skatīties reklāmas, es ietu youtube. NAV PIRKŠANĀS SPĒLE. Tiešām, labu spēļu vairs nav. Un vissliktākais ir tas, ka manā tālrunī mans brālis turpina lejupielādēt saturu, ko viņš nekad nespēlē. Lūdzu, labojiet savu spēli! P.S. Mūsu vidū ir miris.
Pienācīga dīkstāves spēle, taču pastāvīgās reklāmas lika man atinstalēt. Es saprotu viņu "izvēles", bet reklāma par VISU? Es drīzāk vienkārši maksāju vienotu likmi par spēli, nevis lieki tai pastāvīgi bombardēt mani ar reklāmām.
Man ļoti patīk šī spēle, bet. Es teikšu, ka tas ir nedaudz garlaicīgi. Un vai varat pievienot, lūdzu. Vairāk lietas pagaidām izdzēsīšu.
tas ir labi, bet tas ir tik garlaicīgi, ka tu vienkārši pieliec pirkstu uz ekrāna kā dievs
Man patīk šī lietotne, tā ir patiešām jautra un laikietilpīga. Es sāku to spēlēt pulksten 9:00 un spēlēju līdz pulksten 6 pēcpusdienā, un tā pagāja ātri. bet ja tev nepatīk lag varbūt ne tev ❤
Spēle ir ļoti jautra un pārsteidzoša, un man patīk izaicinājums, vienīgā problēma ar izaicinājumu ir tā, ka uzdevuma izpildes laikā parādās drons (lūdzu, neklikšķiniet uz tā un noklikšķiniet uz pogas, kas ved uz reklāmu) minimālais sekunžu laiks reklāma ir 5 sekundes, kad reklāma ir beigusies, tā atgriežas pie tā, ko darāt, ja neko nedarīsit, tas nozīmē, ka spēlējot jūs zaudēsit izaicinājumu. Lūdzu, noņemiet dronu no izaicinājuma, jo tas ir kaitinoši.
Šī spēle ir ļoti slikta, jo pēc došanās kosmosā man bija mērķis doties uz Mēnesi.
reklāmas reklāmas reklāmas reklāmas. reklāmas darīt visu. ik pēc dažām sekundēm, un tās nav īsas reklāmas, tās ir garākas par 30 sekundēm (dažreiz 31 s + sākas spēle pēc tam, kad reklāma burtiski jāiziet) Es vēlētos maksāt, lai tikai saņemtu atlīdzību bez reklāmām, taču kāds cits pārskatīja to joprojām liek jums skaties reklāmas kaķiem utt padari reklāmas īsākas 👍
Šī ir jautra spēle, un man patīk Minecraft stils (tikai nezinu, vai tas ir likumīgs, tāpēc paturiet to prātā, ja vēlaties atbalstīt spēli). Šī spēle ir PIEPILDĪTA ar reklāmām, jūs varat to spēlēt bez: neveicot izaicinājumu, ekstras vai neatbloķējot varoņus. Ir arī daudz jāmaksā, lai uzvarētu aspektus...kā patiešām tie ir visur. Jūs varat spēlēt šo spēli kā un PTW bez maksas, tā vienkārši nav tik patīkama. Spēlējiet uz savu risku, bet vismaz tas ir labs laiks.
Tower Craft - Block Building Strategy ixb
Jautra spēle, bet kādu laiku neesmu spēlējis šo spēli, joprojām esmu instalējis, tāpēc pēc šīs izlasīšanas es to vēl mazliet spēlēšu, tāpēc jā, ļoti jautri piekrītu un jautri
Patīk šī spēle, bet vai varat pievienot Jupiteru, Saturnu, Urānu un Neptūnu un asteroīdu joslu
Pārāk daudz reklāmu. Ja jūs aktīvi spēlējat spēli un skatāties visas reklāmas, 70% laika tiek veltīti reklāmas skatīšanai un 30% spēles spēlēšanai. Lietotāja saskarne ir izstrādāta tā, lai jūs varētu noklikšķināt uz reklāmām. Atteikšanās poga neskatīties parādās vēlāk, un to ir grūti noklikšķināt, un dažkārt tiks ielādēta īsa reklāma. Es ilgtermiņā būtu skatījies vairāk reklāmu, ja reklāmu būtu mazāk.
Kurā pasaulē es turēju īkšķi uz ekrāna un skatos, kā atkal un atkal tiek celtas vienas un tās pašas telpas, un pēc tam to pārtrauc vēl jautrība? Šī spēle ir šausmīga un garlaicīga
Lieliska spēle, kas man ļoti patīk, es to ieteiktu draugiem un ģimenei, es neesmu robots vai izstrādātājs, kas mēģina padarīt spēli labi izskatīties. Es esmu īsts cilvēks, kuram patīk spēle
Nemaz cilvēku par to nerunā, taču viņi faktiski paņēma lielāko daļu Mojangs Minecraft tekstūru un pievienoja to kā savas tekstūras, neatzīmējot Mojang par izmantotajām tekstūrām. Viņi vismaz būtu varējuši izveidot savas faktūras, bet joprojām atzīt Mojang, jo joprojām ar blokiem un blokainiem varoņiem un šķautnēm joprojām iedvesmo Mojang.
&&&$&$&$&&$&$&&$_7' pilnekrāna režīms izmantošanai bija skin lūdzu 🥺😕😕😕😕😕😕😕😕😕 jūsu e-pastam un visiem failiem 36$5@2_47&$-:5 :6:5:5:'55'5'5'5_5_5_5'5'5'&'&'5''&5'6:6:6::66:6::66_5_'55'4"_"5 '5"5_5"5_5_$45"5"4"4"5'5'5_-¢85&$-$-$';"-:_'_ tx CT skenēšana no tā paša un atbildes uz jūsu e-pastu un dzēst visus eeand iespējams
J Vienkārši sakot, ka šīs ir patiešām jautras spēles, kuras jums visiem vajadzētu izmēģināt, un jūs varat uzbūvēt kā pasaulē augstāko māju, un man vajadzēja tikai turēt pirkstu uz to līdz galam un apkārt.
Noteikti nē no manis – spēles cikls ir zvērīgs, taču to var paātrināt, skatoties reklāmas. Valūta šķiet pilnīgi bezjēdzīga, bet jūs varat iegūt vairāk no tās, skatoties reklāmas. Ir papildu apvalki vai kaut kas cits, ko varat iegūt, skatoties reklāmas, vai arī atteikties no to pieprasīšanas un būt spiestam skatīties reklāmu. Vienīgais, kas jums šajā spēlē ir jādara, ir turēt nospiestu, un jūs varat skatīties reklāmu, lai kaut kas to izdarītu jūsu vietā.
Tas nav slikti, bet tas varētu būt daudz labāks, tāpēc, lūdzu, spēļu veidotāji, PADARIETIES LABĀK!!!! Tas ir garlaicīgi !! 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴Ut, izņemot to, ka tas ir diezgan labs, bet tas izvelk blokus no minecraft (katrs bloks ir no minecraft!!!)
APbrīnojami!!! Nevar beigt spēlēt! Es izmantoju savu WIFI 📶, lai varētu atbloķēt vairāk rakstzīmju un pievienot ēkas! Tas ir tik labs! Es ļoti ceru, ka pievienosit daudz vairāk stāvu un planētu! Ja jūs varētu novērtēt šo 79, es to darītu!
forša
piespiedu reklāmas pat atskaņot. neļaus jums atteikties no "atlīdzības"
vēlas apskatīt iepriekšējos stāvus un tuvināt un tālināt
Tas ir jautri, un tajā ir daudz dažādu torņu. Bet būtu forši, ja bez wifi bez maksas būtu speciāli torņi.
👍👍👍👍👍
Tower Craft - Block Building Стратегически jub
Crafty Lands - Craft, Build and Explore Worlds Simulation kfl
domāju, ka tas ir diezgan lieliski man patīk mūzika, man patīk dažāda veida grīdas, man patīk papildu stāvi, jo īpaši kūka, man vienkārši patīk šī spēle.
Ātra lejupielāde, lai pārbaudītu to pilnīgi bezjēdzīgu spēli, vienkārši turpiniet būvēt šī torņa stāvu pēc stāva, turot pirkstu uz ekrāna, tas notiek ātrāk. MAN IR PROBLĒMA AR ŠO SPĒLI UN DAŽĀM CITU ATINSTALĒJU. Viņi spēlē daudzās reklāmās. Un viņi ir atkāpušies no īsās 10 līdz 15 sekunžu reklāmas. Tagad tās ir 30 līdz 45 sekundes, kuras skatāties, lai spēlētu 15 sekundes. No šī brīža es saskaros ar jebkādām, ja šīs veida reklāmas, lietotņu atinstalēšanas periodu. Izdarīts un izdarīts.
ĻOTI JAUTRA SPĒLE Es iesaku cilvēkiem, kuriem patīk viegla jautra atalgošana. tāpēc, ja jums patīk šie ieteikumi. pievieno to, kas pievieno miežu kādu no tiem, tāpēc nepatīk, ka tiek pārtraukta spēlēt šo. es tikko sāku šo un man tas patīk!!!
Viņi nokopēja Minecraft lādes izskatās identiskas Minecraft lādes un ir ender portāls un man ir daudz sludinājumu
Laba spēle, slikta spēle pret reklāmu līdzsvaru. Žēl, noņemot reklāmas, tās faktiski netiek noņemtas. Es labprāt spēlētu, es paredzu, ka katrai reklāmai, ko skatos, būs vismaz 5 minūtes spēles bez reklāmām. Šajā spēlē jums būtu paveicies iegūt pusi no tā. Bieža līmeņa pievienošana jums ir jāskatās reklāma, lai izveidotu izsitumu no jūsu parastajām veidošanas iespējām, nepalīdz.
Vai nopirku nepiespiestās reklāmas par trīs dolāriem, un tagad es nevaru izvēlēties bonusu reklāmas? Tāpēc tagad, ja kaut kas parādās, man ir jāaizver spēle un jāatver tā, lai turpinātu. Arī pirkumu nevar atjaunot. Vienkārši jūtas pēc sīkas zādzības.
tas ir labi, man tas patīk, un sliktās ziņas ir reklāma, tāpēc, lūdzu, izmantojiet spēles reklāmu, lūdzu
Šī ir pārsteidzoši laba spēle, tajā ir ļoti maz reklāmu un tā rada atkarību. Vienīgā sūdzība ir tad, kad es noklikšķinu uz nē, paldies, ka skatījāties reklāmu, un jūs joprojām saņemat reklāmu. Izņemot to, lai gan tas darbojas lieliski. (Ja nevēlaties reklāmas, iestatiet ierīci lidmašīnas režīmā.)
Man patīk šī spēle, jo līmeņi paliek uz visiem laikiem, un tā rada atkarību, lūdzu, neatvienojiet šo lielisko 3D torņu spēli
Pārāk viegli spēlēt. Ne bērniem.
Tower Craft - Block Building Стратегически jub
Es tikko sāku, un viss, ko jūs darāt, ir turiet, un tas jums palīdzēs... ja jums nepatīk darīt radošas lietas un jums patīk garlaicīgas spēles, jums varētu būt šī spēle, bet es to neiesaku.
Šī spēle ir forša! Celiet savu torni arvien augstāku un augstāku, tagad es esmu gandrīz līdz mēness. Jaunas lietas, ko atbloķēt un vienkārši izklaidēties. Nesaprotu kā govis tur augšā.
👌👌👍
Man patīk minecraft, bet citiem spēlētājiem, piemēram, Free Fire un Pubg, bet es nezinu, ka tiek rādītas reklāmas, lejupielādējot spēles
Šķiet, ka tā varētu būt jautra dīkstāves spēle. Bet tas nav īsti dīkstāvē. Jūs pastāvīgi saskaraties ar kaut kādu bonusa kārtu, kas liek jums pieskarties kā trakam, kad vienkārši vēlaties skatīties, kā tas tiek veidots. Man pietiek ar spēles atinstalēšanu.
Man ļoti patīk šī spēle, es domāju, ka man tā patiktu vairāk, ja man būtu iespēja vienkārši izpētīt ēku (tikai mans viedoklis, lai uzlabotu spēli)
Tas ir labi, un lieta ir tāda, bet, ja tu spēlē ar daudz, tas kļūst garlaicīgi